23948sdkhjf

Damco klar til nye SOLAS-regler med lanceringen af nye veje-services

Ligesom DFDS er Damco nu på banen med nye veje-services.
Damco tilbyder nu også vejnings- og behandling af oplysninger. Så sent som i går kunne DFDS oplyse, at man tilbyder en vejeløsning, og i dag, 14. juni, meddeler Damco så i en pressemeddelelse, at de med deres to Verified Gross Mass (VGM) services også vil støtte implementeringen af de nye SOLAS-regler, som betyder, at alle eksport-containere skal vejes, inden de løftes om bord på et skib.

”Siden de nye regler blev offentliggjort, har vi arbejdet tæt sammen med vores kunder om at udvikle løsninger, som ikke bare overholder reglerne, men som også nemt kan integreres i eksisterende transportkæder,” siger Simone Kraal, Damcos globaloOcean operations manager.

Hun fortsætter: ”Selv om konceptet er simpelt, er fuld overholdelse af SOLAS-reglerne potentielt kompliceret med forskellige metoder tilgængelige til vejning og varierende krav til, hvornår VGM skal indgives. I tillæg til det er der i visse lande lokale regler, som går ud over det, der står i den nye lov. Derfor er vi glade for, at de løsninger, som nu bliver mulige, kan justeres efter den enkelte kundes behov og diverse logistik-scenarier.”

De to services dækker både den fysiske del med vejning og behandling af oplysninger, såsom videresendelse af VGM. Begge services er tilgængelige globalt i de områder, Damco servicerer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094