23948sdkhjf

MAN Diesel og Turbo vinder vigtig offshoreordre

Man Diesel og Turbo har vundet en afgørende ordre i offshoresektoren på levering af generatorer til otte nye forsyningsskibe
MAN Diesel & Turbo har sikret sig kontrakt på leveringen af gensets til otte PSV-fartøjer (Platform Supply Vessels) kontraheret af Swire Pacific Offshore. MAN Diesel & Turbo betegner ordren som vigtig, dels da hver skib bliver udrustet med fire gensets, så det samlede antal kommer op på 32 motorer, og dels fordi der generelt kontraheres få skibe i markedet i øjeblikket, hvorfor også salget af skibsmotorer er lavt.

De diesel-elektriske maskinerier på Swire Pacific Offshore’s nye PSV’ere kommer til at bestå af fire 6L27/38 MAN gensets med hver et output på 1.980 kW. ved 720 rpm. Alle motorerne vil blive produceret af MAN Diesel & Turbo’s licensholder Doosan Engine Co. Ltd. i Sydkorea.

De otte nybygninger skal bygges fire/fire ved henholdsvis Universal Shipbuilding Corp. i Japan og henholdsvis hos EISA Shipyard i Brasilien. Skibene bliver DP2-kapaple, får en længde over alt på 79 m samt en dødvægtstonnage på 5.000.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.422