23948sdkhjf

30 tilmeldinger til ny uddannelse

Der er allerede 30 forhåndstilmeldinger fra et bredt udsnit af shippingbranchen til det første hold studerende på den nye to-årige shippinguddannelse, The Danish Commercial Shipping Program, som begynder undervisningen til september. 

”Det er glædeligt og vidner om, at der er opbakning til - og også efterspørgsel efter - det nye produkt”, siger siger vicedirektør i Danmarks Rederiforening Pia E. Voss.

Den nye shippinguddannelse er international og tilgodeser shippingerhvervets internationale aktivitet. Hele undervisningsforløbet er tilrettelagt på engelsk således, at virksomhederne kan benytte denne uddannelse, hvad enten deres trainees er beskæftiget på kontor i Danmark eller i udlan¬det. Uddannelsen foregår som en vekseluddannelse mellem praktik og teoretisk læring og tilgodeser dermed ”det gode købmandsskab”, som er dansk shippings kendetegn i den internationale konkurrence.

”Den nye uddannelse er udformet således, at den dækker bredt. Både trainees med en gymnasial baggrund, men også dem med erhvervserfaring eller en videregående uddannelse, kan deltage. Dette er muligt, fordi de ship¬pingfaglige eller shippingspecifikke fag er højt prioriteret, og dermed noget som alle vil have udbytte af uanset bag¬grund”,  siger Pia Voss.

Uddannelsen er udformet af Rederiforeningen i samarbejde med en række af Rederiforeningens medlemmer.
Udover de shippingspecifikke fag som Maritime Law og Maritime Economics undervises der også i en række fag, som understøtter den personlige udvikling, blandt andet forhandlingsteknik, kommunikation og kulturforståelse. 
”Virksomhederne, vi har lavet aftaler med om undervisning, er “tunge spillere”, som har stor erfaring inden for shippingverdenen. Vi mener derfor, at dette nye produkt vil kunne give uddannelsen det løft og den profilering, som har været efterlyst, og som kan sikre, at uddannelsen målrettet vil opfylde shippingerhvervets behov for en international uddannelse med afsæt i Danmark”, siger Pia E. Voss.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079