23948sdkhjf

Danish Maritime Fair på vej mod fyldte stande

Danish Maritime Fair modtager i øjeblikket tilmeldinger til messen og de tilknyttede konferencer. Der afholdes i forbindelse med messen en del større og mindre arrangementer. 
 
Blandt andre kan nævnes Danish Maritime Technology, der er arrangeret af Danske Maritime og henvender sig til den mere tekniske del af branchen med fokus på den nyeste innovation, og Drivers for Blue Growth in the Baltic Region, der er arrangeret af DG Mare med et forventet bredere felt af delegerede. 
 
Danish Shipping & Ship Management Conferences er arrangeret af Europas Maritime Udviklingscenter (EMUC) som en serie heldagskonferencer med et hovedtema hver dag. Tirsdag er det ”People”, onsdag ”Business” og torsdag ”Technology”.
 
Danish Maritime Days’ messe ligger i uge 41, hvor også den anden store messe i den danske maritime branche ligger, nemlig Danfish i Aalborg. ”Men vores kunder har været forstående over for situationen, og vi har gjort, hvad vi kunne for at finde en løsning, bl.a. har flere firmaer valgt at udstille med en mindre stand på hver messe,” siger René Wittendorff, administrerende direktør i Mediegruppen Maritime Danmark, der står bag Danish Maritime Fair. Foto: wikipedia
Kilde: Danish Maritime Fair

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14