23948sdkhjf

Otte stærke aktører bag teknisk seminar under Danish Maritime Days

Hvad er næste agenda for den danske maritime industri i samspillet mellem forskning og reelt udviklingsarbejde? Det er overskriften på en særligt seminar under Danish Maritime Days, der afvikles i starten af oktober. 
 
Bag seminaret, der understøttes af Den Danske Maritime Fond, står en række af de fremmeste aktører på området – Akademiet for Tekniske Videnskaber, Danmarks Tekniske Universitet, Syddansk Universitet, Aarhus Universitet, Aalborg Universitet, Force Technology, Søfartsstyrelsen og Man Diesel & Technology.
 
Seminaret har til formål at pejle mod de fremtidige mål, det tekniske maritime Danmark kan/skal sigte imod for at imødekomme fremtidens krav og muligheder inden for området. Herunder behovet for at se nye veje, nye innovationer og kompetenceudviklinger.
 
Ifølge initiativtagerne er det tid at gøre status både i forhold til de mange projekter og ideer, der er programsat, og i kølvandet på storstilede ”igangsættere” som Green Ship of the Future og senest INNO+. Eksempler på igangværende projekter fra bl.a. sidstnævnte vil blive præsenteret på seminaret, der rundes af med en paneldiskussion med aktører fra både arrangørpanelet og udefrakommende deltagere.

Kilde: Danish Maritime Days 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094