23948sdkhjf

Turistkontor i container møder krydstogtsgæster

Fem gange i år anløber krydstogtskibe Fredericia Havn, og det stiller krav til faciliteter. Krydstogtskibene er typisk i havnen i otte-ni timer, og gæsterne skal derfor hurtigt modtages og guides videre til områdets turistattraktioner. Det sker blandt andet fra et flytbart turistkontor få meter fra landgangen på den såkaldte Kastelkajen tæt på Fredericia centrum. 

”Vi tænkte på en teltløsning, men det ville kræve en opbygning fra bunden hver gang. I år har vi fem anløb, og vi håber på flere i fremtiden. Kajen til krydstogtskibe anvendes også til andre formål, så vi kunne ikke opstille en permanent bygning,” fortæller cruise business manager Gry Klok Thomsen fra Associated Danish Ports A/S, som står for havnehåndteringen af krydstogtskibene.

GSV/Pitzner har indrettet turistkontoret i to containere, som er opbygget med store vinduespartier, beklædning indvendigt, reoler og møbler. Ved krydstogtanløb er det især Visit Fredericia, der benytter sig af kontoret. Det bruges både til at servicere gæsterne og til at udlevere turistmaterialer. Desuden bliver der solgt souvenirs og udlejet cykler fra turistkontoret.
 
  Kilde: GSV
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094