23948sdkhjf

Danske Maritime annoncerer stor todages konference under Maritime Days

Danish Maritime Technology Conference er titlen på endnu en af de markante konferencer, der skal afvikles under Danish Maritime days om en måneds tid. Det er organisationen Danske Maritime, der er primus motor bag konferencen, der finder sted 7. og 8. oktober på Lokomotivværkstedet på Otto Busses vej i København.
 
Konferencen har tilsagn fra en lang række navne fra toppen af den innovative del af dansk og international maritim industri – såsom Man Diesel & Turbo, Alfa Laval Aaborg, Hempel, Viking, Wärtsilä, Force technology, Maersk Maritime Technology, SDU, Emerson, Inrotech, Damcos med flere. 
 
Generelt pointerer Danske Maritime, at konferencen er for tekniske ledere og salgsrepræsentanter fra skibsværfter og udstyrsproducenter – samt for rederier og andre interessenter på den anden side, så at sige. Fokus er som nævnt blandt andet på energieffektivitet, servicering og optimering og de nye muligheder og teknologier, der rør sig inden for emnerne. Fuldt program mv. kan indhentes hos Danske Maritime.
 
Kilde: Danske Maritime
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078