23948sdkhjf

Containerterminalens fremtidige placering undersøges

En udflytning af containerterminalen i Nordhavn er et led i byudviklingen i København. Derfor skal CMP, der driver containervirksomheden, nu træffe afgørelse om containerterminalens fremtid. 

I udviklingsplanerne for Nordhavn er der taget højde for, at containerterminalen kan flyttes til Ydre Nordhavn. Samtidig har Køge Havn rettet henvendelse til CMP. 

Igennem de senere år har Køge Havn udviklet havnen og et større logistikcenter i form af Skandinavisk Transport Center, og den seneste havneudvidelse muliggør skabelse af nye arealer såvel som en betydelig større vanddybde. Derfor har man rettet henvendelse til CMP vedrørende en mulig placering af den kommende containerterminal i Køge Havn. 

Johan Röstin, adm. direktør for CMP, siger: ”Det er af afgørende betydning for os, at den fremtidige placering af containerterminalen fortsat giver de bedste betingelser for at betjene vores område og kunder. Køge Havn er med sin centrale placering, gode havneforhold og infrastruktur et interessant alternativ til terminalens nuværende beliggenhed i Nordhavn. Derfor har vi sammen med Køge Havn indgået et letter of intent om at undersøge muligheden for at placere en containerhavn i Køge Havn med CMP som lejer og operatør”. 
 
Kilde: CMP og Køge Havn 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08