23948sdkhjf

Nordic Tankers indgår data-overvågningsaftale med Marorka

Nordic Tankers har indgået en samarbejdsafatle med islandsk-baserede Marorka om, at sidstnævnte skal servicere rederiet med sit Marorka Online-system, hvorunder man kan samkøre og samordne en mængde skibsdata med henblik på optimering af skibsdriften – både for enkelte skibe og den samlede flåde. Marorka Online er en ren ”cloud”-løsning, der ikke kræver installation af hverken hardware eller software om bord på skibene. 
 
Systemet fungerer i stedet på den måde, at man samler de ønskede mængder data fra skibet i en pakke, der ”afskibes” til Marorka en gang i døgnet. Derpå behandles data af Marorka. Systemet er videre indrettet således, at data kan indhentes fra alle de skibe, Nordic Tankers opererer – uanset ejerskab og uanset om skibet er på langtidscharter eller inde for en kortere periode.
 
Hos Nordic Tankers forventer man, at aftalen vil forbedre driftsøkonomien via synlige besparelser som følge af diverse optimeringer. Videre er man også fokuseret på, at systemet kan opgradere rederiselskabets effektivitets- og sikkerhedsprofil over for kunderne hos olieselskaber m.v. Hos Marorka kalder man aftalen for en benchmark-aftale, der vil tydeliggøre Marorka Online som system over for rederikunderne.
 
Kilde: Marorka   
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078