23948sdkhjf

IMPA indstifter Henrik Steffensen Award

Den 10. september 2015 blev Henrik Steffensen Awarden for "Outstanding Achievement in the Field of Corporate Social Responsibility" indstiftet som del af IMPA ACT Awards i forbindelse med the International Marine Purchasing Associations (IMPA) konference i London.
 
”Henrik Steffensen Awarden er den mest prestigefyldte og den vigtigste af IMPA ACT-priserne. Det er tydeligt for IMPA ACT, at der er nogle individer, som er fuldstændig dedikerede og virkelig brænder for initiativet,” udtaler IMPA’s generalsekretær og COO, Stephen Alexander, og fortsætter: ”Denne pris skal anerkende disse sjældne individer, som udfordrer deres egne selskaber til at tænke anderledes…”
 
Henrik Steffensen, vice president og head of procurement i J. Lauritzen, gik bort i marts i år efter mange år som leder i J. Lauritzen og formand for IMPA.  Stephen Alexander udtaler, at prisen er den perfekte måde at ære Henrik Steffensens navn, da han altid havde stor fokus på mennesker og deres styrker. 
 
Den første modtager af Henrik Steffensen-prisen blev Kathrine Geisler Madsen, CSR- og kommunikations-manager hos J. Lauritzen.

Kilde: J. Lauritzen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078