23948sdkhjf

PureteQ viser grøn skrubberløsning på Danish Maritime Fair

PureteQ udstiller deres nye Maritime Turbo Scrubber på Danish Maritime Fair. Siden januar 2015 har der været lovkrav til udledningen af svovlpartikler, og derfor har PureteQs scrubbersystem siden maj i år været installeret på Bornholmerfærgen ’Hammerodde’, hvor skrubbersystemet løbende er testet igennem. Scrubberen lever op til det nye lovkrav om at reducere udledning af svovl med 98 procent, og er et hybridsystem, som kan køre i såvel en ”open loop” som en ”closed loop” udgave.

”Vi glæder os til at præsentere vores nye Maritime Turbo Scrubber over for den internationale maritime branche på Danish Maritime Fair. Vi har til lejligheden bygget en skorsten i stor skala på standen, så det burde være let at finde vor stand til en kop kaffe og en god snak. Vi håber, at rigtig mange interesserede vil lægge vejen forbi vores stand,” siger Anders Skibdal, CEO PureteQ A/S.

Med adskillige forespørgsler på den nye MTS-løsning fra den internationale maritime branche har PureteQ netop ansat flere nye medarbejdere med kompetencer inden for bl.a. teknisk salg og projektledelse.

Kilde: PureteQ

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093