23948sdkhjf

Ph.d.-samarbejde mellem Aalborg Universitet og maritimt udviklingscenter

Hovedkonklusionen i en ph.d.-afhandling i samarbejde med MARCOD og Aalborg Universitet sætter fokus på, hvordan maritime SMV'ere kan udvikle nye produkter og ydelser inden for grøn miljøteknologi til skibsfart. Titlen er ”Greening of the Maritime Industry: Delivering Product and Service Eco-Innovations”. Det fortæller Aalborg Universitet.

Pointen er, at man kan påvirke slutkundens incitament til – i fællesskab med leverandører - at skabe grønne innovative løsninger. Herunder fremhæves betydningen af netværks- og klyngeorganisationer i forhold til at udvikle innovative grønne løsninger til markedet.

Kandidaten Roberto Rivas Hermann er født i Nicaragua og blev færdig som miljøingeniør i 2011 for siden at fortsætte med ph.d.-studiet.

”Projektet bunder i interessen for, hvordan den nordjyske maritime klynge kan styrke sit samarbejde og sine kompetencer ift. at udnytte forretningspotentialet i de skærpede krav til skibsfarten fra FN's internationale søfartsorganisation, IMO. Hovedformålet er at identificere, hvordan danske leverandører af maritimt udstyr og service kan udvikle innovative og bæredygtige cleantech-løsninger," siger Roberto Rivas Hermann.

Kilde: Aalborg Universitet
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.159