23948sdkhjf

Odense Maritime Technology vinder globaliseringspris

I kategorien Globalization sætter EY fokus på de vækstvirksomheder, der realiserer mulighederne på de globale markeder og dermed ikke alene skaber egen succes, men også viser andre danske virksomheder vej til den store verden.

Odense Maritime Technology A/S fokuserer på at designe skibe til både bulk- og container-markedet, samt forskellige løsninger til eksisterende skibe, bl.a. ud fra patenter på skrogtyper, skruer mv. Adm. direktør og medstifter Kåre G. Christiansen modtog prisen og blev hyldet ved arrangementet i Bella Center.


”Årets vinder er et godt eksempel på, hvordan den viden, der er blevet aflejret i Danmark, efter vores værftsindustri for år tilbage uddøde, kan udnyttes til nye konkurrencedygtige forretninger, der med det samme har global rækkevidde,” siger Søren Smedegaard Hvid, partner i EY og direktør i EY Entrepreneur Of The Year, og fortsætter:


Årets vinder har med udvikling og nytænkning af noget velkendt haft et godt blik for et ”hul” i det globale marked, hvor der har været afsæt for høj vækst gennem flere år.

Kilde: Ey.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078