23948sdkhjf

Yderligere ordrer på Wärtsilä Gas Cargo Handling Systems

Der skal være komplette Wärtsilä Gas Cargo Handling Systems i en serie på seks nye VLGC’ere såvel som to konventionelle VLGC’ere og tre MGC’ere. Skibene bygges i Sydkorea på Hyundai Heavy Industries (HHI) og Hyundai Mipo Dockyards (HMD)-faciliteterne. De sammenlagt 11 systemer er en af de største enkeltkontrakter for gas cargo handling-løsninger, selskabet nogensinde har fået. Kontrakterne blev un-derskrevet i november, og levering skal ske mellem slut-2016 og starten af 2018.

Typen af Wärtsilä Gas Reliquefaction Plants er selskabets senest udviklede, og der installeres tre ens enheder i hvert skib. Systemerne har bedre nedkøling og effektivitet end tidligere versioner leveret til VLGC’ere, og de kan bruge propan med et højt ethan-indhold (8,5 procent). Derudover inkluderes Wärt-silä Purge Gas Recovery Unit i systemet, hvilket vil reducere mængden af kulbrinte-udledning og dermed forbedre bæredygtigheden i skibets operation. Wärtsilä-systemet muliggør effektiv lastning og losning af last og reducerer dermed operationsomkostninger.

Den nye type VLGC’ere har en lastekapacitet på 78.700 kbm. og er størrelsesmæssigt designet med den nuværende Panamakanal for øje. Skibene bygges til græske, koreanske, norske og singaporeanske ejere, og står til levering i løbet af 2017 og 2018. 
 
Kilde: Wärtsilä

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094