23948sdkhjf

Maersk Line i tæt samarbejde med DNV GL om shipmanagement-software

Alle 275 ejede enheder i Maersk Line-flåden skal udstyres med en ny DNV GL-udviklet software-pakke, der skal styrke skibenes individuelle operationsprofiler. Det inkluderer indkøb, reparationer, forbrug og en stribe andre variabler, der har indflydelse på skibenes driftsøkonomi. Data fra pakken skal bruges af landorganisationen til at analysere performance for flåden og enkelte enheder.
 
Ifølge Sebastian Van der Wijngaert, der er senior project manager i Maersk IT, har man valgt at gå uden for huset for at ”tænke ud af boksen” og frem for alt sikre, at applikationen lever op til både regulativer og så bred en branchestandard som muligt – altså inklusive input fra andre operatører i analysefasen. Og ikke mindst en forenkling af analyseprocessen, idet rederiet så langt har anvendt op til ni applikationer i samme øjemed.
 
Ifølge Maersk Line bliver den største udfordring at få implementeret systemet hurtigst muligt, idet man regner med at kunne håndtere ca. 10 skibe pr. måned – med stigende hastighed. 65 inkluderede skibe er målet ved slutningen af året. For hvert skib regnes med et databillede af hen ved 100.000 elementer.
 
Kilde: DNV GL/Maersk Line
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078