23948sdkhjf

Svitzer får 10 års kontrakt med Ichthys LNG-projekt

Den australske del af Mærsk-selskabet Svitzer har vundet en kontrakt for 10 år med slæbeopgaver til Ichthys LNG-projekt i Port of Darwin i Australia.

Kontrakten kommer med en option på forlængelse op til maksimalt 19 år. Svitzer vil levere fire high-power Azimuth Stern Drive (ASD) slæbebåde til at assistere LNG-, LPG- og kondensat-bærende skibe ind og ud af havnen i Darwin, så snart projektets landanlæg er i operation fra slutningen af 2017. Flåden vil bestå af to eksisterende skibe samt to nybygninger.

Ud over slæbeopgaver skal Svitzer også levere serviceydelser inden for sikkerhed, beredskab, brandopgaver samt hjælpe ved vedligehold af projektets marine-infrastruktur. I den forbindelse vil Svitzer bygge en nye base i havnen og øge den lokale arbejdsstyrke.


Chief commercial officer Kasper Friis Nilaus siger: "Den her kontrakt underbygger vores globale vækststrategi med at sikre langsigtede kontrakter med levering af avancerede slæbe- og andre marine services til olie- og gassegmentet. Og den er et bevis på vores status som en foretrukken slæbeleverandør på LNG-terminaler.”

Kilde: Svitzer

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125