23948sdkhjf

Stor ordre på Wärtsiläs højkapacitets IGG-GCU-system til Daewoo

Wärtsilä har sikret en stor ordre til Daewoo Shipbuilding and Marine Engineering inden for LNG-området.  Ordren består inert gas-generatorer til i alt 17 LNG carrier-nybygninger.

Ordren blev indgået tilbage i henholdsvis juni og september, men er først nu blevet offentliggjort af partnere, som oplyser, at de 17 nybygninger er til redere i Singapore, Grækenland, Sydkorea og Cypern.

Wärtsilä oplyser, at ordren, ud over dens omfang, også er bemærkelsesværdig, da det er første gang, at Wärtsilä skal levere kombinerede pakker af inert Gas-generatorer (IGG) og høj-kapacitets combustions units (GCU).

Maskineriet får en maksimal kapacitet på 3.800 kr/t, målrettet det største LNG carriers i dag. Systemet baserer sig på Wärtsiläs eksisterende Wärtsilä Moss inert gas generatorer, der udnytter afdampningen af skibenes last, og som dermed eliminerer behovet for en konventionel GCU.

Wärtsilä leverede sit første IGG-GCU-system i 2013. Leveringen af de nye systemer med langt højere kapacitet, sker i tredje kvartal 2016.

Kilde: Wärtsilä
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079