23948sdkhjf

Shipping.dk byder international dansker velkommen i bestyrelsen

Shipping.dk, der hører under USTC-koncernen i Middelfart, har udvidet sin bestyrelse med CEO Flemming Dalgaard fra selskabet Gulftainer i Dubai. Gulftainer er et internationalt opererende havne- og logistikselskab med hovedsæde i Sjarjah i Emiraterne. Flemming Dalgaard har sit shipping-udgangspunkt i Mærsk og har tidligere været CEO for havneoperatøren DP Worlds europæiske og russiske division.
 
Shipping.dk bemærker i forbindelse med indtrædelsen af Flemming Dalgaard i bestyrelsen, at det sker som et led i at udbygge og styrke Shipping.dk's position på markedet, hvor man opererer inden for skibsklarering, befragtning, linjefart og krydstogt – foruden at være involveret i generel transport- og logistikvirksomhed.
 
Flemming Dalgaard skal ifølge USTC-ejer og direktør Torben Østergaard-Nielsen styrke Shipping.dk som international profil, hvor selskabet især ønsker at drage nytte af Flemming Dalgaards kompetencer inden for internationalt relaterede havne- og terminaloperationer. Flemming Dalgaard selv udtrykker både glæde og stolthed over opfordringen, og ser især frem til at arbejde med en virksomhed, han selv har fulgt tæt på sidelinjen gennem mange år.
 
Kilde: USTC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096