23948sdkhjf

COP21-aftale i Paris fik ”tommel op” af International Chamber of Shipping

Mens bl.a. danske rederiinteresser har udtrykt nogen (mildt sagt) bekymring for, at shippingbranchen blev udeladt af den seneste klimaaftale under FN's COP-hat, så er den internationale rederiorganisation ICS godt tilfredse med udkommet, meddeler organisationen, der faktisk "varmt velkommer" den aftale, der er indgået i forbindelse med afholdelsen af COP21 i Paris.
 
ISC lader forstå, at organisationen for sin del fortsat dedikeret støtter intentionerne om, at shipping skal varetage sin del af CO2-reduceringerne på globalt plan. Mere konkret målsat til en reduktion på 50 procent inden 2050 i forhold til tallene fra 2007. På et tidspunkt hvor de så også var meget målbare.
 
Med hensyn til undladelsen af shipping i COP21-teksten henviser ICS til, at man er sikre på, at de respektive IMO-medlemslande vil fortsætte det momentum, der har vist sig, om at bistå med bedre miljøtal fra shippings side. Der henvises fra ICS' side til IMO som det bedste udgangspunkt for en fortsat dialog og indsats på området.
 
Kilde: ICS
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078