23948sdkhjf

Fransk containerskibsrekord i USA med 'CMA CGM Benjamin Franklin'

Med anløb af både Los Angeles og senere Oakland længere mod nord i Californien vil franske CMA CGM sætte ny størrelsesrekord for anløb af containerskibe i USA. Det bliver så endda med – meget velvalgte – 'CMA CGM Benjamin Franklin', der har navn efter en af de mest berømte tidligere amerikanere fra tiden omkring uafhængighedserklæringen og løsrivelseskrigen fra England i slutningen af 1700-tallet. Og i øvrigt senere amerikansk ambassadør i Frankrig.
 
'CMA CGM Benjamin Franklin' er i sig selv en af de seneste i den franske operatørs serie af 18.000 ultra large container ship-enheder. Og den kan altså – kort efter leveringen – aflægge rekordbesøg i amerikansk havn, og den får altså mulighed for at aflægge julebesøgg i Los Angeles anden juledag og nytårsaftensbesøg i Oakland ved San Francisco den 31. december.
 
Til dagligt skal 'CMA CGM Benjamin Franklin' benyttes på CMA CGM's Pearl River Express-service, der forbinder en række kinesiske afskibningshavne med den amerikanske vestkyst. Så langt har ingen andre operatører benyttet skibe i nærheden af samme størrelse som 'CMA CGM Benjamin Franklin' på den fart. Bl.a. pga. havnenes begrænsede dybgang og containerhåndteringskapacitet i forhold til netop ULCS-enhederne.
 
Kilde: CMA CGM
 
 
 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063