23948sdkhjf

Endnu en offshorekunde vælger Hirtshals Havn

Tirsdag den 15. december fik Hirtshals Havn besøg af sin tredje offshore-rig. Riggen 'Atlantic Esbjerg' er en beboelsesrig, som på grund af manglende aktiviteter i oliebranchen skal lægges op for en periode, og i samme ombæring klassificeres og gøres klar til nye opgaver. Denne gang er det firmaet Teras Offshore, som har fået øjnene op for mulighederne på Hirtshals Havn.

Det er den Hirtshals-baserede virksomhed Safe Ocean Service, som har hovedentreprisen på riggen. Administrerende direktør for Safe Ocean Service, Chris Durhuus, siger om opgaven:

"Det er med glæde, at vi byder 'Atlantic Esbjerg' velkommen til Safe Ocean Service og Hirtshals Havn. Vi skal stå for opgraderingen af riggen, og i foråret var vi offshore på riggen for at undersøge, hvad der skal til for at få den klassegodkendt af DNV og lave prisestimater på de forskellige opgaver. Et godt samarbejde mellem Safe Ocean Service og Hirtshals Havn har gjort det muligt at trække riggen til, og vi håber selvfølgelig på flere fremover."


Kilde: Hirtshals Havn

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078