23948sdkhjf

Danish Maritime Days 2016 inviterer til opstartsmøde

Forberedelserne til Danish Maritime Days 2016 er i fuld gang, og organisationer, der er interesserede i at arrangere en event i den maritime uge, inviteres til opstartsmøde den 22. januar.

”Danish Maritime Days er en åben platform, hvor vi inviterer organisationer til at afholde events, der belyser nogle af de globale udfordringer og muligheder, som branchen står over for. Det er en mulighed for at drage fordel af de synergier, der opstår ved at deltage på en fælles platform for internationale, maritime begivenheder,” fortæller Michael Søsted, der er sekretariatschef for Danish Maritime Days.


På mødet vil sekretariatet præsentere rammerne for Danish Maritime Days 2016, og man vil have mulighed for at blive inspireret og udveksle idéer med nogle af de organisationer, som planlægger at afholde en event i den maritime uge.


Opstartsmødet afholdes onsdag den 22. januar kl. 14-16 i Amaliegade 33, 1256 København K. Interesserede kan henvende sig til Bonjek Hertz Pedersen på bhp@danishmaritimedays.com.


Kilde: Danish Maritime Days

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094