23948sdkhjf

Svenskere vil have hel kulbrintefri skibsfart

Den svenske reder-branche organisation Svensk Sjöfart har nu også meldt sig på banen med en melding om, at man ikke er tilfreds med det udkommet af COP21 for så vidt angår udeladelsen af skibsfarten i teksten. Helt i tråd med den melding bl.a. Danmarks Rederiforening på vegne af danske rederinteresser har lagt på bordet.
 
Svensk Sjöfart siger ligeud, at man føler stor skuffelse over resultatet af COP2q1-aftalen, og at man for sin del stiller sig 100 procent bag det svenske regeringsinitiativ om at skabe et 100 procent kulbrinte-frit søfartsrum rundt Sverige. Og at både organisationen og medlemmerne vil arbejde målrettet mod at initiere miljøvenlige fremdrivningsalternativer.
 
Svensk Sjöfart erkender, at man for at komme frem mod en bredere virkende miljøindsats skal om ad den internationale scene, og at organisationen derfor målrettet vil gå sammen med sine særligt europæiske søsterorganisationer om at få gennemført striksere krav på den globale scene. Initiativet med et helt kulbrintefrit Søfartssverige skal hjælpe med til at bane vejen.
 
Kilde: Svensk Sjöfart
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063