23948sdkhjf

400 Semco-medarbejdere flyttet til nyt domicil ved Esbjerg Strand

Det er en af de største erhvervsflytninger i Esbjerg i mange år, når Semco Maritimes 400 medarbejdere fra fire lokationer i Esbjerg i dag flytter sammen i koncernens nye hovedsæde på Esbjerg Brygge.

Flyttebiler har kørt i pendulfart med møbler, pc'er og andet inventar fra Semco Maritimes hidtidige afdelinger på Niels Bohrs Vej, Stenhuggervej, Staget og Trafikhavnskaj til de nye omgivelser ved Esbjergs nordlige havnefront. Sent søndag aften var den sidste pc sluttet til og alt klar til, at de første medarbejdere kunne møde på arbejde i nye lokaler.


Med en unik beliggenhed på det yderste vestvendte areal af den nye Esbjerg Strand-bydel bliver det nye hovedsæde en længe ventet samling af alle Semco Maritimes aktiviteter i Esbjerg.

”Vi har glædet os længe til at pakke denne julegave op. Resultatet er blevet præcis, som vi havde drømt om: Et moderne, smukt og velindrettet byggeri, der giver os optimale muligheder for at samarbejde og dele viden på tværs af koncernens enheder.

Det styrker både effektivitet og innovation, som er vigtige konkurrenceparametre i en offshoresektor, hvor alle jagter gode løsninger på svære udfordringer,” siger Semco Maritimes administrerende direktør, Steen Brødbæk.

Kilde: Semco Maritime   

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109