23948sdkhjf

DFDS øger i Østersøen

En pludselig vækst i transportmængderne på DFDS’ skibe til og fra de baltiske lande på grund af russiske transportvirksomheders problemer med at få tilladelse til at køre igennem Polen gør, at DFDS nu øger kapaciteten på ruten mellem Klaipeda og Karlshamn.

Denne midlertidige stigning står dog ikke alene. Faktisk er der tale om en generel stigning igennem det seneste år, såvel i transporterede godsmængder som i antallet af passagerer på ruterne til Tyskland og Sverige. Det skriver DFDS i rederiets seneste interne nyhedsbrev Update Weekly.

”Derfor har vi nu besluttet at indsætte 'Patria Seaways' som tredje skib på ruten mellem Klaipeda og Karlshamn i Sverige. Samtidig har vi besluttet at fastholde den faste daglige afgang mellem Klaipeda og Kiel, som vi for nylig testede som følge af de ekstra russiske lastbiler,” fortæller Anders Refsgaard, VP, BU Baltic i nyhedsbrevet.

'Patria Seaways' vil blive indsat på Klaipeda-Karlshamn den 1. april og gennemføre to rundture per uge, med mulighed for at øge det til tre rundture per uge, såfremt behovet opstår. Den præcise sejlplan er endnu ikke helt fastlagt, men ud over de hidtidige daglige afgange i hver retning, så bliver 'Patria Seaways' indsat på de afgange, hvor der er størst behov.

Kilde: DFDS Update Weekly
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094