23948sdkhjf

Danfoss Semco fejrer 10-årsjubilæum med rekord-resultat

Danfoss Semco, der blev stiftet i 2006 som et joint venture mellem Danfoss og Semco Maritime, fejrer 10-årsjubilæum ved at levere det bedste resultat i selskabets historie.
Danfoss Semco, der er globalt førende inden for avanceret brandbekæmpelsesudstyr i den maritime sektor og inden for beskyttelse af bygninger, fejrer 10-årsjubilæum med vækst på flere områder og overgår dermed rekordåret 2013 såvel i bruttofortjeneste som resultat. Samtidig har selskabet haft det højeste investeringsniveau siden etableringen i 2006.

”Danfoss Semco er nu en af de største spillere inden for brandbekæmpelse med vandtåge. De mange fordele ved vandtåge, såsom færre vandskader og større fleksibilitet ved design og installation, betyder, at et stigende antal bygninger beskyttes med denne innovative teknologi. Alene i Europa har vi set en vækst på over 20 procent årligt over de sidste tre år,” forklarer Tom B. Lauritzen, der er adm. direktør i Danfoss Semco.

På trods af den nuværende krise i offshore- og skibssektoren slutter selskabet 2015 med en meget stærk ordrebog og det bedste resultat i selskabets historie. Tom B. Lauritzen fortsætter:

”Vi har gennem de seneste fire år arbejdet fokuseret på at blive den bedste udbyder inden for vores fokusområder, samtidig med at vores kvalitet og leveringssikkerhed er rykket i top. Vi ser nu resultaterne af vores medarbejderes store indsats.”

Det høje investeringsniveau i 2015 skal sikre en løbende tilgang af nye produkter og dermed understøtte firmaets vækststrategi. ”Vi har et meget veldefineret roadmap for udvikling og vækst og står derfor godt rustet til 2016,” afslutter Tom B. Lauritzen.

Kilde: Danfoss Semco
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109