23948sdkhjf

Scandlines afslutter apteringsarbejder på ny færge

Selv om de to kommende nye Scandlinesfærger, 'Berlin' og 'Copenhagen', har ladet vente noget på sig i forhold til de oprindelige leveringsplaner, så går det fremad med arbejdet og finishingen om bord. Således kan Scandlines nu meddele, at man er færdig med passagerområderne på den første af de to kommende nybygninger, 'Berlin'.
 
Opgaven med at løfte den del af den meget lange arbejdsproces med færgerne i hus har været overladt Fayard på Lindø, hvor al den øvrige færdiggørelse også pågår. 'Berlin' og 'Copenhagen' blev i sin tid – ligesom Royal Arctic Lines fem nye enheder – kontraheret ved P+S Werften i Tyskland. Og de kom så også i klemme i kølvandet på værftets konkurs.
 
Når 'Berlin' og 'Copenhagen' er erklæret fuldt operative, skal de erstatte de tidligere intercityfærger fra Storebælt og nu mangeårige arbejdsheste på Østersen, 'Kronprins Frederik' og 'Prins Joachim'. 'Kronprins Frederik' skal fortsat blive på ruten, tiltænkt rollen som reservefærge. 'Prins Joachim' er derimod solgt fra til græske ejere. Se artikel andetsteds i bladet.
 
Kilde: Scandlines
 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109