23948sdkhjf

Mols-Linien flytter sit check-in på Aarhus Havn

Der strømmer godt med biler og passagerer til hos Mols-Linien, som det ligger lige p.t. Men de må strømme lidt andetsteds hen, når rederiet som følge af de store renoverings- og nybygningsprocesser på havnen må tilpasse sig byggeprocesserne. Foreløbigt dog kun 100 meter mod syd, melder rederiet.
 
Det er anlæggelsen af den nye havneboulevard langs den tidligere trafikhavn, der betyder, at også Mols-Linien må rykke sig lidt. Konkret klaret torsdag 31. marts, hvor det nye check-in-område blev taget i brug, mens det gamle fjernes for at gøre plads til vejudvidelserne på havnen.
 
Mols-Linien oplyser videre, at man har benyttet lejligheden til at opgradere sit terminalanlæg, så billisterne kan nyde godt af både større skærme og flere automater – og en bedre vinkling i forhold til opmarchbanerne. Ifølge lokalplanen for Aarhus, der blev vedtaget i 2008, skulle Mols-Linen senest i 2020 rykke helt ud til Østhavnen. Men den plan afventer nu bl.a. en endelig beslutning omkring etablering af en evt. vejtunnel under Marselisborg Boulevard.
 
Kilde: Mols-Linien
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079