23948sdkhjf

Semco Maritime indgår langsigtet mandskabsaftale med Statoil ASA

Semco Maritime Norge er blevet tildelt en ny rammeaftale om levering af mandskab til Statoil ASA. Aftalen gælder flere typer fagpersonale, både onshore og offshore, til Statoils installationer og landanlæg. Rammeaftalen har en varighed på fire år med mulighed for i alt fire års forlængelse.
 
”Aftalen har stor strategisk betydning for Operation Support divisionen i Semco Maritime Norge, hvor den blev tildelt i et svært marked i olieindustrien. Aftalen rummer mulighed for, at Semco skal levere et betydeligt antal medarbejdere til Statoil i løbet af den kommende kontraktperiode, og vi er derfor meget glade for at blive tildelt aftalen i et særdeles udfordrende marked”, siger Margunn Njå, der er leder af Operation Support i Semco Maritime Norge.
 
”Aftalen understreger Semco Maritimes stærke position på det norske offshore marked, hvor vi anses som en professionel og troværdig partner. Det er en tillidserklæring, at vi vinder en kontrakt som denne med den største kunde inden for offshore industrien i Norge. Med aftalen ser vi nu frem til et langt og frugtbart samarbejde med Statoil”, siger Jan Robert Olsen, salgsdirektør i Semco Maritime Norge.
 
”Vi vandt denne kontrakt som et direkte resultat af vores strategi med at fokusere på vores kerneforretning samtidig med, at vi har konsolideret vores aktiviteter i Norge”, siger Lars Skov, administrerende direktør i Semco Maritime Norge.
 
Kilde. Semco Maritime
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156