23948sdkhjf

Svitzer opgraderer flåden med nyt it-system til 4G

It-selskabet Cradlepoint skal levere nye it-systemer til Svitzers globale flåde i form af en 4G-opgradering. Systemet skal bl.a. hjælpe med til at sikre, at rederiet kan eliminere brugen af papirgange i forbindelse af rapporteringer inden for bl.a. HR og sikkerhed. Mere generelt skal systemet sikre, at Svitzer-flåden har ensartede satellitkommunikationsforbindelser via et centralt management styringssystem.
 
Ifølge Cradlepoint var det et af kernepunkterne for selskabet, at man kunne imødekomme Svitzers krav om, at systemet kunne operere i så forskellige operationsområder, som redriet nu en gang gør – fra arktiske farvande til tropiske. Og herunder om systemet var operationelt under mere ekstreme vejrforhold.
 
Efter at have gennemført en testrunde med Cradlepoints COR IBR 1100-system i europæiske enheder besluttede Svitzer, at systemet skulle anvendes på globalt plan. Når først systemet er klart og installeret på alle enheder i Svitzer-flåden, vil det udover rapporteringsfunktioner udefra også kunne benyttes fra kontrolstationen til flådeovervågning etc. 
 
Kilde: Cradlepoint
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078