23948sdkhjf

Transportcenter i Køge udvider

STC byggemodner 50 hektar mere – de første seks hektar er allerede afsat.
Efter en periode med, hvad man selv kalder et ”stærkt begrænset” tilgængeligt areal, sørger Skandinavisk Transport Center (STC) i Køge nu for, at der atter bliver rigeligt med arealer tilgængeligt til nye aktiviteter.

-STC omfatter lige nu 130 hektar, og nu begynder vi så byggemodningen af yderligere 50 hektar, fortæller STCs direktør Thomas Elm Kampmann. Og den første kunde til den nye byggemodning har allerede meldt sig: NREP Logistic AB, der har indgået aftale med STC om seks hektar til lager, transport og distribution.

-Vi betragter STC som et af regionens mest velbeliggende og perspektivrige erhvervsområder og vi forventer at have et langvarigt engagement i området, siger Investment Manager Rune Kock, NREP Logistics AB.

NREP står for Nordic Real Estate Partners, og NREP Logistic præsenterer sig selv som førende udbyder af moderne logistikejendomme i Norden med mere end 150.000 kvm af ejendomstypen formidlet siden firmaets grundlæggelse.

-Der ses en betydelig klyngedannelse for øjeblikket, og efter min mening er der ekstra stor synergi for de virksomheder, der vælger at placere sig her i Køge – ikke mindst i forhold til den rivende udvikling som Køge Havn og transportcentret gennemgår i disse år, siger Thomas Elm Kampmann, Skandinavisk Transport Center.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172