23948sdkhjf

Semco Maritime køber Danish Rope Access

Semco Maritime sikrer med overtagelsen af Danish Rope Access vigtig know-how, der vil øge selskabets konkurrenceevne.
Semco Maritime A/S har købt virksomheden Danish Rope Access, der er specialiseret i at udføre vedligeholdelsesopgaver i højden hængende i liner. Danish Rope Access’ medarbejdere er specialuddannet i den særlige disciplin, der i mange tilfælde kan betyde sparet tid og udgifter til kraner og stilladser, når vedligeholdelses- og reparationsopgaver på f.eks. store offshore olie- og gasinstallationer skal udføres. Danish Rope Access placeres i en nyoprettet underdivision, Semco Rope Access, i Semco Maritime, der fra basen i Esbjerg er en førende ingeniør- og entreprenørvirksomhed inden for energisektoren, i land og offshore.

Verner Andersen, Vice President i Semco Maritimes Operation Support-division, forventer Semco Rope Access vil vokse fra den nuværende håndfuld medarbejdere til omkring 50 inden for de næste to til tre år. Han forventer ligeledes, at væksten i første omgang vil ske i olie- og gasoffshore-industrien, men senere i høj grad også i vind offshore-delen.
-Vi ser store muligheder inden for overfladebehandlinger og garantiinspektioner af de stadig flere og større havmølleparker i Nordsøen. Købet af Danish Rope Access giver os en bedre konkurrenceevne i forhold til opgaver, hvor det ikke kan svare sig, at bruge adskillige dage til at opsætte et stillads. Samtidigt kan vi med den nye know-how sikre, at vi kan leve op til de strikse krav i IRATA-regulativerne, der garanterer, at opgaverne bliver udført sikkerhedsmæssigt forsvarligt, siger Verner Andersen.

 Kilde: Semco Maritime
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Brancheorganisation vender tomlen nedad efter melding om havvindprojekter på standby
Dørene til et nyt grønt Nordsøeventyr er nu åbne
Kinesisk havnetogt er gået i stå
Varm velkomst til ny miljøminister: Stop sejlads med scrubbere
Aarhus Havn: V vil kun have halv udvidelse
Ny klasse af el-hybride CTV’ere kontraheret i Singapore
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Transportmagasinet
Jern & Maskinindustrien
Motor-magasinet
Nordiske Medier DK
EnergyIslandNews

Send til en kollega

0.157