23948sdkhjf

Semco Maritime køber Danish Rope Access

Semco Maritime sikrer med overtagelsen af Danish Rope Access vigtig know-how, der vil øge selskabets konkurrenceevne.
Semco Maritime A/S har købt virksomheden Danish Rope Access, der er specialiseret i at udføre vedligeholdelsesopgaver i højden hængende i liner. Danish Rope Access’ medarbejdere er specialuddannet i den særlige disciplin, der i mange tilfælde kan betyde sparet tid og udgifter til kraner og stilladser, når vedligeholdelses- og reparationsopgaver på f.eks. store offshore olie- og gasinstallationer skal udføres. Danish Rope Access placeres i en nyoprettet underdivision, Semco Rope Access, i Semco Maritime, der fra basen i Esbjerg er en førende ingeniør- og entreprenørvirksomhed inden for energisektoren, i land og offshore.

Verner Andersen, Vice President i Semco Maritimes Operation Support-division, forventer Semco Rope Access vil vokse fra den nuværende håndfuld medarbejdere til omkring 50 inden for de næste to til tre år. Han forventer ligeledes, at væksten i første omgang vil ske i olie- og gasoffshore-industrien, men senere i høj grad også i vind offshore-delen.
-Vi ser store muligheder inden for overfladebehandlinger og garantiinspektioner af de stadig flere og større havmølleparker i Nordsøen. Købet af Danish Rope Access giver os en bedre konkurrenceevne i forhold til opgaver, hvor det ikke kan svare sig, at bruge adskillige dage til at opsætte et stillads. Samtidigt kan vi med den nye know-how sikre, at vi kan leve op til de strikse krav i IRATA-regulativerne, der garanterer, at opgaverne bliver udført sikkerhedsmæssigt forsvarligt, siger Verner Andersen.

 Kilde: Semco Maritime
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063