23948sdkhjf

Unifeeder øger på russisk marked

Den store danske containerfeeder-operatør etablerer ny feeder service til Ust-Luga.
29. december indvier Unifeeder en ny containerfeeder service til den russiske Østersøhavn Ust-Luga i nærheden af St. Petersborg. Unifeeder bliver den første containerskibsoperatør, der anløber den nyåbnede havn, hvor rederiet også åbner eget kontor.
-Vi er sikre på, at den nye service bliver godt modtaget, da den er et godt alternativ til containerterminalen i St. Petersborg. Ust-Lugas geografiske placering er langt mindre udsat for svær is om vinteren og har god kapacitet til de store godsmængder til både St. Petersborg, Moskva og Kaluga med den gode bagvedliggende infrastruktur. Det er en ny port til Rusland, som vi er glade for at kunne koble til vores store terminalnetværk i området, siger Jesper Kristensen, CEO i Unifeeder.

Unifeeders kommende Ust-Luga service vil have ugentlige anløb fra de to store kontinentale HUB-havne i Hamborg og Rotterdam. Med Ust-Luga servicen kommer Unifeeder op på i alt syv ugentlige forbindelser mellem det nordøstlige hjørne af Østersøen og Hamborg, Bremerhaven, Rotterdam og Antwerpen.

Havnen i Ust-Luga kan trods den nordlige beliggenhed besejles året rundt. Havnen ventes først fuldt udbygget i 2019, hvor dens årlige TEU-kapacitet kommer op på 2,8 mio. fra de nuværende 440.000.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078