23948sdkhjf

Bronze til EMUC

EMUC modtager bronze hæder for at være en excellence klynge organisation.
Det europæiske sekretariat for Cluster Analysis (ESCA) har benchmarket Europas Maritime Udviklingscenter (EMUC) som klynge organisation efter standarden ”Cluster Management benchmarking af European Cluster Excellence Initiative” (www.clusterexcellence.eu), et projekt, der medfinansieres af Generaldirektoratet for Erhvervspolitik i Europa-Kommissionen.
-Hæderen skal bruges til at markedsføre medlemmernes værdiskabelse og samtidig medvirke til at deltage i flere internationale og nationale projekter for medlemskredsen, siger EMUCs direktør Steen Sabinsky.
 
EMUC blev auditeret i oktober måned 2011, og resultatet blev benchmarket med mange andre klynger i EU. Den 26. januar modtager EMUC så præmien i form af bronzecertifikatet, som er gyldigt i to år. P.t er bronze det højeste niveau, som en klynge organisation kan opnå i EU ved benchmarking projektet. I 2013 vil der være mulighed for at opnå sølv og guld.
-Det vil EMUC selvfølgelig arbejde på at opnå til glæde for medlemmerne, siger Steen Sabinsky.
 
Det flotte resultat kan tildeles EMUC-medlemmernes, bestyrelsen og sekretariatets fælles anstrengelser for at skabe Danmarks Nationale Maritime Netværk, understreger direktøren.
 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11