23948sdkhjf

Historisk stemning til Selandia boglancering

ØK fonden bød på champagne og boglancering i Asian House.
Stemningen var tung af historiens vingesus i Det Østasiatiske Kompagnis mahogni beklædte Asian House torsdag eftermiddag. I anledningen af 100 året for Burmeister og Wains overdragelse af skibet Selandia havde ØK indbudt til boglancering i de historiske lokaler med karakteristiske mørke mahogni paneler og store trævifter i loftet.

Jubilæumsbogen ”Selandia – The world’s first oceangoing diesel vessel” er skrevet af journalist Anders Riis, der har en fortid på Søfart.

Efter en kort velkomst af Jan Ernlund, formand for ØK’s almennyttige fond, præsenterede Anders Riis bogen. Han nævnte, at det helt unikke ved Selandia var, at trods af skibet var en teknologisk nyskabelse fortsatte skibet med at sejle i en hel menneskealder. Selandia gik ned ud for Japan under en hård storm efter mere end 30 års aktiv tjeneste i handelsflåden.

Efterfølgende blev alle gæster inviteret til et signeret eksemplar af jubilæumsbogen samt pindemadder og champagne. Boglanceringen er første trin i fejringen af jubilæet, hvor der i morgen fredag er fejring i Diesel House ved MAN Diesel & Turbo.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.61