23948sdkhjf

Blue Water til Rødby

Blue Water Shipping åbner kontor i Rødby for blandt andet at komme tættere på de mange logistikaktiviteter, der kommer i kølvandet på etableringen af Femern Bælt forbindelsen.
Det er shippingvirksomhedens 14. danske kontor, Blue Water Shipping nu åbner i Rødby på Lolland. Kontoret skal primært have fokus på transport- og logistikløsninger inden for havnerelaterede aktiviteter og projekttransporter.

Ifølge Blue Water Shipping skal det nye Rødby-kontor sikre lokal forankring på Lolland-Falster og skabe samarbejde med relation til blandt andet byggeriet af Femern Bælt forbindelsen og de øvrige store anlægsarbejder, der er undervejs i området. ”Vi vurderer, at vi med vores ekspertise omkring disse typer transport og logistikopgaver kan bidrage positivt til udviklingen lokalt og regionalt på Lolland. Femern Bælt forbindelsen er et enormt infrastruktur-projekt med masser af direkte og afledte aktiviteter, som vil få stor betydning for det lokale og nationale erhvervsliv," siger Kurt Skov, adm. direktør hos Blue Water Shipping.

Rødby-kontoret placeres i Højbygaard Papirfabrik, Fabriksvej 2, Holeby, og vil organisatorisk være tilknyttet virksomhedens afdeling i København. Således vil Lars Tue Toftild, kontorchef for Blue Water Shipping København, varetage ledelsen af Rødby-kontoret, hvis bemanding vil styrkes i takt med de øgede aktiviteter. Foruden fokusområderne havneagentur og projekttransporter vil kontoret tilbyde kunderne hele Blue Water Shippings udbud af transportprodukter.

Kilde: Blue Water Shipping
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079