23948sdkhjf

Flere lig fundet på Costa Concordia

Der er nu lokaliseret i alt otte lig i vraget i det seneste døgn. Samtidigt skrider bunkerlægtringsarbejdet planmæssigt frem. (opdateret version)
Italienske myndigheder bekræfter nu, at der er fundet yderligere fire lig om bord på det italienske krydstogsskib Costa Concordia, der forliste den 13. januar. Således har dykkere fundet otte af de 32 omkomne personer, alene inden for det seneste døgn.  Indtil nu har dykkere bjærget 17 ud af de 32 omkomne ved forliset.
Ligene er fundet i den del af skibet, som ligger under vand og forventes at være stærkt medtaget af det lange ophold i havet. Der planlægges nu en bjærgningsaktion.

Samtidigt skrider lægtringen af skibets bunkerolie planmæssigt frem. Status i dag torsdag, er at alle skibets seks forreste bunkertanke nu er tømt og alle ventiler og rør til tankene er forseglede. I de kommende dage påbegyndes lægtringen af midtskibstanke med marinediesel samt to sludge-tanke. Smit, der forestår arbejdet, vil pga. af uforudsigelige vejrsystemer i området i øjeblikket ikke sætte en præcis dato på, hvornår lægtringsarbejdet ventes gennemført.

Kilde BBC News / Smit
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078