23948sdkhjf

Scandlines i Wunderland

Forskud på færgeindsættelse i Hamborg – dog i nedskaleret version.
Mens sidste hånd er ved at blive lagt på Scandlines’ to nye færger på P+S Werften i Stralsund forud for indsættelsen mellem Gedser-Rostock, tog rederiet i går forskud på glæderne – vel at mærke i en nedskalleret version. Det skete i Miniatur Wunderland i Hamborg, hvor en model af den første af de to færger, Berlin, døbt under deltagelse af blandt andet Bengt Pihl, CEO hos Scandlines, og Carsten Watsack, kommende kaptajn for Berlin, der får tysk flag.

Miniatureskibets gudmor Britt Fischer-Jahn fra P+S Werften døbte skibet Berlin og ønskede det held og lykke på den videre fart. Også Scandlines’ CEO, Bengt Pihl, og den kommende kaptajn for Berlin, Carsten Watsack talte med stolthed om skibet. Storesøsteren af samme navn og med de noget mere imponerende mål på 169 meter i længden og 27,80 meter i bredden færdiggøres i øjeblikket på værftet i Stralsund. Miniaturefærgen besejler per dags dato Østersøen i den skandinaviske del af Miniatur Wunderland. Den forunderlige lilleputverden, der strækker sig over mere end 1.300 kvadratmeter, er den største af sin art i verden. Med mere end en million besøgende årligt er den samtidig én af Tysklands mest populære turistat-traktioner.

Fra sommeren 2012 skal Berlin og dansk-flagede Copenhagen styrke den centraleuropæiske akse mellem Danmark og Tyskland. Med indsættelsen af de nye skibe fordobler Scandlines kapaciteten og dermed også effektiviteten på ruten. 480 biler eller 96 lastbiler samt 1.500 passagerer kan samtidig tage turen over Østersøen hver anden time.

Kilde: Scandlines
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109