23948sdkhjf

Torms fremtid i spil

I disse dage afgøres det kriseramte tankskibsrederis skæbne
I dag sidder de over 3000 ansatte hos A/S Dampskibsselskabet Torm på nåle. Hvis der ikke ligger en aftale med bankerne om en nedskrivning af Torms store gæld klar torsdag morgen, vil tankskibsrederiet, der blev stiftet i 1889 af kaptajn Ditlev Torm, i sin nuværende form være et afsluttet kapitel.
 
11 store banker har lånt i alt 10 mia. kr. til Torm, og indbyrdes kan de ikke blive enige om en løsning der bedst varetager deres individuelle interesser.
 
Torms regnskab skal efter planen udsendes i morgen, hvilket forventes at byde på store nedskrivninger af Torms i alt 65 produkttankskibe og tørlastskibe oveni det forventede tab på næsten 1,5 milliarder kroner, skriver business.dk
 
Ved et bestyrelsesmøde i aften, er der dog mulighed for, at det vil blive besluttet at udskyde offentliggørelsen af årsregnskabet. Dette vil være et meget negativt signal at sende ud, og kan resultere i at selskabets kunder vil søge væk.
 
I løbet af de seneste måneder har Torm sagt farvel til adskillige ansatte. Så sendt som i november afskedigede selskabet således 26 ansatte, mens både regnskabschefen og økonomidirektøren i december forlod Torm. Derudover solgte Torm tilbage i oktober de to produkttankskibe Torm Mette og Torm Marianne,
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158