23948sdkhjf

Scan-Trans får ny direktør

Lars Juhl overtager posten som administrerende direktør i Scan-Trans efter Kim Vestergaard-Hansen
Shippingselskabet Scan-Trans Worldwide har i dag udnævnt ny administrerende direktør. Bestyrelsen har besluttet at lade Kim Vestergaard-Hansen træde tilbage, og udnævne Lars Juhl som ny administrerende direktør.

Bestyrelsen har ifølge en udsendt pressemeddelelse valgt at foretage et strategisk skift, efter en turbulent periode de seneste år er blevet afløst af en positiv udvikling i ordrer og finansielle resultater.
 
”Vi har været meget glade for den indsats Kim Vestergaard-Hansen har ydet i Scan-Trans Worldwide og hans arbejde med at få selskabet ind på en positiv kurs. Hans viden om ledelse af selskaber som gennemgår store ændringer, har gjort det muligt at trimme selskabet i tæt samarbejde med ejerkredsen, og han efterlader nu Scan-Trans Worldwide klar til at imødegå de udfordringer, som måtte ligge forude,” siger bestyrelsesformand i Scan-Trans Worldwide, Torben Østergaard-Nielsen.
 
Bestyrelsen mener desuden at den positive udvikling, kombineret med de udfordringer markedet er præget af, at en direktør med baggrund i shipping er vigtig for at sikre en fortsat vækst.
 
Ledelsesændringen finder sted efter gensidig aftale, og træder i kraft med øjeblikkelig virkning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094