23948sdkhjf

Unge på besøg hos Søværnets Officersskole

Søværnets Officersskole har inviteret unge med ledelsesdrømme til arrangementet STUD SØ på Holmen i København
Tidligt i morges gik det løs for dette års udgave af STUDSØ. Arrangementet afholdes af Søværnets Officersskole, og er en to dages oplevelses- og informationstur for potentielt kommende premierløjtnanter, der har valgt at bruge et par dage på at stifte nærmere bekendtskab med Holmen i København.

Mens nogle allerede var ankommet aftenen før, var der officiel start klokken 8.20, hvor deltagerne blev budt velkommen af Chefen for Søværnets Officersskole, kommandør Peter Stehr.
 
Efter en kort introduktion blev de præsenteret for de mere specifikke adgangskrav til uddannelsen, inden de unge ellers gik i gang med dagens rundvisninger og aktiviteter på skolen.
 
Der blev mulighed for blandt andet at prøve kræfter med redningsveste og –udstyr, intens idræt hvor krudtslam og geværer var en integreret del af turen, samt en rundvisning i Nyboder, hvor mange af de studerende på skolen bor.
 
I morgen går det først for alvor løs, da STUDSØ-deltagerne skal ud på en utroligt unik tur med Søværnets skibe Esbern Snare og Rota. Her skal hele dagen gå med blandt andet redningsøvelser og skydning i Køge Bugt, inden hele arrangementet slutter tilbage i København om aftenen.
 
Søfart følger STUDSØ12 på nært hold, og du kan læse meget mere om arrangementet i den kommende udgave af Søfart.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078