23948sdkhjf

Erria kancellerer skibsordrer

Forsinkelser åbner for at stoppe ordrer fra Rushan Shipyard
Samtidigt med at rederiet Erria i går fremlagde et mildt sagt dårligt regnskab har rederiet haft mulighed for at lukke et par døre efter sig. Det er sket via kancelleringer af ordrerne på de kemikalitankere, der i 2007 blev bestilt ved kinesisk Rushan.
Erria har på grund af de store forsinkelser med leveringen allerede kancelleret det første skib, og har netop gennemført samme peocedure med nummer to. Også det tredje skib ventes kancelleret, når værftet medio maj uvægerligt vil overskride leveringsfristen.
Til gengæld kunne Erria i går ikke komme uden om at præsentere et skidt regnskab, der dog ventes vendt til et positivt allerede i år. Årets resultat blev et minus på 335,2 mio. kr., hvilket hovedsageligt kan henføres til tab på nedskrivninger og værdireguleringer af skibe. Der er dog positive hensigterklæringer fra bl.a. de samarbejdende banker om, at Erria skal rekonstrueres og videreføres som ren maritim management- og konsulentvirksomhed. Hele flåden af skibe blev tidligere i år overført til Uni-Tankers som et led i en transaktion, der giver Erria en større aktiepost i Uni-Tankers 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093