23948sdkhjf

Clean tech-konference om maritime miljøregler

Der inviteres til konference i Frederikshavn om både nuværende og kommende miljøregler
Der vil være mulighed for at blive opdateret på det maritime regelsæt og de omfattende miljøkrav der snart træder i kraft, når MARCOD (Maritimt center for optimering og drift) og MARKIS (Maritime Competence and Innovation Skagerrak & Kattegat) afholder konference om emnet i Frederikshavn 12. april.

Konferencen henvender sig til virksomheder der ønsker at blive en del af det maritime ”clean tech” marked, og vil være en mulighed for at få overblik over både nuværende og kommende miljøregler, samt høre om hvilke vækstmuligheder der er indenfor værftsindustrien, udstyrs- og serviceleverandører samt maritime uddannelsesinstitutioner.
 
Konferencen, der varer fra klokken 10.00 til 16.00, vil have oplæg fra blandt andet direktør i Stena Line A/S, Carsten Kruse, der vil fortælle om hvordan Stena Line forbereder sig på de kommende miljøregler, business development manager hos Alfa Laval Aalborg A/S, Kim Sørensen, der som udstyrsleverandør kommer og fortæller om sine erfaringer, en introduktion til de maritime miljøregler fra Danmarks Rederiforening og meget andet.
 
Prisen for at deltage i konferencen er 500 kroner eksklusiv moms, og dækker deltagelse, deltagelsesmateriale og forplejning.
 
Arrangementet finder sted i Kattegat Siloen på Silovej 8 i Frederikshavn. Tilmelding pr. mail til Christine Lunde på jclc@frederikshavn.dk eller telefon +45-23 32 03 32 med angivelse af navn, titel, firma og e-mail.
 
Læs også:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.524