23948sdkhjf

2104 aktionærer mødte op til Mærsk generalforsamling

Talstærk aktionærforsamling gav støtte til selskabets regnskab og fremtidsplaner på A.P. Møller – Mærsks årlige generalforsamling i Bella Centeret i København.
Ingen overraskelser til den årlige generalforsamling i Danmarks største selskab, A.P. Møller - Mærsk. Regnskabet blev godkendt, Frank Aaen havde kritiske kommentarer til skattebetalingen og ellers ingen slinger i valsen betød at alt var som det plejer.
 
”Niels Smedegaard kommer sig vel og vi forventer at have ham tilbage som planlagt,” sagde formand Michael Pram Rasmussen fra det gigantiske podium i sin indledende velkomst til den store forsamling af aktionærer og presse.
 
Herefter aflagde Michael Pram Rasmussen sin officielle beretning efter en fremvisning af koncernens nye film om selskabets kompetencer og virksomhedskultur. Formanden gik igennem de enkelte delsegmenter af regnskabet på aktivitetsniveau og med fokus på de fire hovedsegmenter, som er Maersk Line, Maersk Oil, APM Terminals og Maersk Drilling. 
 
Den efterfølgende talerække fra aktionærer var som ved tidligere generalforsamlinger en blanding af rosende ord fra de største aktionærer, samt kritiske kommentarer og spørgsmål fra forening af kritiske aktionærer repræsenteret ved Enhedslistens Frank Aaen.
 
Efter korte meningsudvekslinger mellem formanden og talerne gik ordstyreren videre i programmet, hvorefter bestyrelsen blev genvalgt og generalforsamlingen blev erklæret afsluttet. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062