23948sdkhjf

Dagbog fra Canada – Fra ilden til asken

Om tre uger er Eske og Ronni på vej hjem.
Det er sjovt at være på et fremmed sted og mærke hvordan stemningen, lydene og duftene ændrer sig i forbindelse med, at årstiden skifter. Vi har efter sigende haft en af de mildeste vintre i mange år, hvilket er med til at give et (for Montreal) langt forår.

Der er lige knap to måneder til, at rapporten skal afleveres, og det meste af tiden for mit vedkommende, går fortsat med at finde information. Jeg er dog mere kritisk med, hvad jeg kan bruge i henhold til at holde en rød tråd gennem opgaven. Kilderne skal samtidig være seriøse, og der skal fremlægge en garanti for deres troværdighed.

Nu er skibsbranchen heldigvis stor, og med en god forståelse for at kunne læse engelske tekster er det ikke noget problem at finde gode og informative rapporter.

Det er også to måneder siden vi rejste fra familie og venner i Danmark. Tiden er gået stærkt og vi har som allerede skrevet fået et stort fagligt udbytte og i den grad udvidet vores netværk. Det kan dog alligevel være svært at få det hele til at hænge sammen med, både rejse og familie hjemme, så Ronni tog det svære valg at forlade Canada i sidste uge. Grundet skype og anden moderne teknologi er han stadig en del af ”Scandic teamet” og der holdes daglig kontakt.

Jeg har nu cirka tre uger tilbage herovre, og hvor tiden dog flyver. At sige farvel til Montreal for at skulle tage hjem til Aarhus for at skrive rapport, bliver som at tage fra ilden til asken - et evolutionært tilbageskridt, men dog nødvendigt for at jeg om forhåbentligt cirka tre måneder kan kalde mig færdiguddannet maskinmester.
 
Vi har som skribenter på denne blog, ikke den store ide om hvor mange læsere der har fulgt vores tur. Jeg overvejer i mit projekt at inddrage: 
Water in fuel 
Exhaust gas scrubbers
exhaust gas recirculation
Selective catalytic reduction

Sidder en af jer læsere med information herom, i form af nogle dias shows, pdf’er eller andet relevant hørers der meget gerne herom på mail: Projects@scandiserv.com

Hilsen
Eske og Ronni

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094