23948sdkhjf

Ekspansion i Danbor Gruppen

Som et led i sin vækststrategi har Danbor netop overtaget aktiver og aktiviteter i U-Rope Access ApS.
U-Rope Access er specialister i erhvervsklatring ved hjælp af rebteknik og sætter ind med reb og klatreudstyr, hvor adgang ellers er vanskelig og dyr. Erhvervsklatring er derfor et godt alternativ til stilladser, lifte og kraner. Efter flere års konstruktivt samarbejde med U-Rope Access i forbindelse med diverse større opgaver og projektarbejder har Danbor Gruppen pr. 1. april overtaget såvel aktiver som aktiviteter og de to medarbejdere i U-Rope Access.  Det nye forretningsområde passer særlig godt ind sammen med flere af Danbor Gruppens øvrige forretningsområder.
Rope Access ydelserne består i såvel offshore erhvervsklatring i relation til certifikatsvejsning, montering og rørarbejde som onshore erhvervsklatring i relation til kabelføring, inspektionsopgaver, malerarbejde og NDT-arbejde.
 
Danbor, der er en del af Mærsk-gruppen, blev etableret i 1978 som forsyningsbase til olie- og gasaktiviteterne i den danske del af Nordsøen. Siden har Danbor opbygget sin position i offshore-, energi- og transportbranchen som service- og logistikvirksomhed. Med hovedsæde i Esbjerg beskæftiger Danbor Gruppen 550 mennesker onshore og offshore og har en omsætning på DKK 550 mio. Danbor Gruppen består udover moderselskabet af datterselskaberne, Danbor Ltd. i Aberdeen og Montrose, Maersk H2S Safety Services, der har 110 mand beskæftiget med sikkerhed i forhold til livsfarlig H2S/svovlbrinte ved olieboringer, samt joint venture selskabet Arctic Base Supply i Grønland.
 
Kilde: Danbor
 
Læs også:
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079