23948sdkhjf

Dansk seminar skal udvikle offshore sikkerhed

Offshore-sikkerheden sættes på dagsordenen, når maritime organisationer 27. juni mødes i Esbjerg.
Standarderne for fremtidens havvindmølleforhold skal udvikles. Det er den danske virksomhed VIKING Life-Saving Equipment, der åbner dørene for endagsseminaret, i samarbejde med Esbjerg Erhvervsudvikling, hvor den internationale standardiseringsorganisation ISO vil være med for at træffe beslutningerne.
Offshore vindenergi, er temaet for seminaret, hvor kreative hoveder fra branchen skal dele deres erfaringer og gode ideer. Blandt andet DONG Energy, SubC Partner, Falck Nutec og Søfartsstyrelsen vil være til stede. 
Henrik Uhd Christensen, der er administrerende direktør for VIKING Life-Saving Equipment siger:
"Seminaret giver danske virksomheder en unik mulighed for at påvirke de centrale internationale beslutningstagere og få indflydelse på fremtidens standarder.”
Han mener, at det er et stort klap på skulderen til den danske offshore vindindustri, at ISO TC8 har valgt at ligge deres styregruppemøde i Danmark.
For eksempel er Kent Mølsted Jørgensen, der er Rules & Regulations Manager hos VIKING, tovholder i en ISO arbejdsgruppe, der samarbejder tæt med FN’s IMO og har dermed indflydelse på, hvordan de internationale standarder for sikkerheden til søs bliver.
Det kunne for eksempel være den nye arbejdsdragt som VIKING netop har lanceret en arbejdsdragt skræddersyet til forholdene i havvindmølleparker.

Interesserede virksomheder er velkomne til at deltage i seminaret, der er gratis og finder sted i tidsrummet 14.00-19.00 d. 27. juni hos VIKING Life-Saving Equipment A/S, Sædding Ringvej 13 i Esbjerg. Tilmelding er nødvendig og skal ske senest d. 21. juni til PR & Marketing Manager Lone Aaboe Jessen på laj@viking-life.com.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111