23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Søfart
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Hotel- og mad-entreprenør til søs med Mols-Linien

Efter årtier som køkkenchef, entreprenør og iværksætter inden for restaurations- og hotelbranchen, er René Knudsen nu stået til søs for at forenkle og forbedre Mols-Liniens madkoncept.
Afgangen 07.00 fra Aarhus mod Sjællands Odde denne onsdag morgen med KatExpress 1 er typisk. Sommerferien er endnu ikke sat ind, så afgangen med Mols-Liniens kæmpe-katamaran er målrettet Business BlueClass-kunderne. 

Målgruppen er forretningsrejsende, håndværkere og andre professionelle med møder og aftaler på Sjælland og i København. Vogndækket er pænt fyldt op med 260 personbiler, men den store katamarans aptering er mindre end halv fyldt. 
BREAKING
{{ article.headline }}
0.125