23948sdkhjf

Piratkursus fra Svendborg skal eksporteres

Maersk Training i Svendborg vil eksportere skræddersyet kursus til søfarende, som skal forberede dem i mødet med pirater.
Et skræddersyet kursusforløb, hvor søfolk bliver klædt på til at håndtere truslen fra pirater, og hvor den enkelte får værktøjer til bedre at kunne klare situationen som gidsel, skal eksporteres til udlandet. Det skriver Fyns Amts Avis.

Maersk Training i Svendborg har gennem september afholdt et piratkursus med deltagelse af sikkerhedsfirmaet Citadel Solutions og ansatte på Maersk Training. Og ifølge safety and security chief instructor Bo Grønhøj på Maersk Training, skal forløbet nu eksporteres.
 
”Kurset er nu skræddersyet til, at vi kan eksportere det til eksempelvis Filippinerne og Indien, som har mange søfarende. Mærsk har selv et træningscenter i Indien, og det er meningen, at det skal op at stå derude," siger Bo Grønhøj til avisen.
 
Kursusforløbet, der var et såkaldt pilot-kursus, hvor konceptet blev afprøvet, havde deltagelse fra Maersk Line, Maersk Tankers og japanske Mitsui O.S.K. Line.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125