23948sdkhjf

Rederiforeningen klar med nordisk søforsikring

Danmarks Rederiforening har sammen med reder- og forsikringsinteresser i de nordiske lande udarbejdet nordiske standardvilkår for søforsikring.
I samarbejde med reder- og forsikringsinteresser i de nordiske lande har Danmarks Rederiforening udarbejdet nordiske standardvilkår for søforsikring - kaldet Nordisk Søforsikringsplan 2013.
 
Søforsikringsvilkår har hidtil været nationale, og de danske vilkår er i vid udstrækning fra 1934.

"Nordisk Søforsikringsplan indebærer derfor en tiltrængt modernisering, dels en betydelig rationalisering for rederier, forsikringsselskaber, praktiserende advokater, dispachører mv. og gør det nordiske forsikringsmarked mere attraktivt," skriver Danmarks Rederiforening i sit nyhedsbrev.
 
Her påpeger man dog, at inden man beslutter om der skal være en overgang fra danske vilkår til Nordisk Søforsikringsplan, skal alle involverede interesser have mulighed for at få en uvildig oversigt over de forsikringsmæssige ændringer.
 
Rederiforeningen har derfor, med støtte fra Den Danske Maritime Fond, fået dispachør Middelboe til at udarbejde en sammenligning af 2013 planen med gældende danske vilkår.
 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078